Díszítsd vászonképekkel otthonod

Díszítsd vászonképekkel otthonodAmikor a falak díszítéséről van szó, akkor a legnépszerűbb választás a fali kép szokott lenni. Több különböző kép típus közül lehet választani, nézzük meg az egyik új választási lehetőséget, a vászonképet.

A vászonképek egyik legfőbb vonzerejét az adja, hogy bármilyen kép megjeleníthető rajtuk. Népszerű megoldások a saját magunk által készített kép vagy grafika, de az olyan mások által készített vászonképek is hódítanak, mint pl. a levegőből készített vászonképek. Ezeknek az általános jellemzője, hogy a képek maguk rendkívül élesek, valósághűek, mivel ténylegesen fényképek alapján készülnek. Persze felesleges őket festményekkel összehasonlítani, mert azok teljesen más stílust képviselnek, és ott nem lehet a fényképes élességet elérni.

A vászonképek, ahogy a nevük is mutatja, vászonra készülnek. Ennek jellegzetessége, hogy a felülete matt, így teljesen más kinézetet kölcsönöznek ezek a képek a falnak, mint pl. a megszokott üveges képek. Az üveges kereteket emellett általában meghatározott méretekre gyártják, a vászonképeknél viszont nincs korlátozás, a szükséges méretben készülnek.

Ha az árakat nézzük, akkor a vászonkép az egyik legjobb ár/érték arányú opció. A festményeknél jóval olcsóbb, emiatt sokan azt csinálják, hogy a kedvelt, de drága festményeket készíttetik el vászonkép formájában, így élvezni tudják otthonukban ezeket a képeket annak ellenére, hogy maga a festmény megvásárlására nincs anyagi erőforrásuk.