A kiváló póló design elkészítése

A kiváló póló design elkészítéseManapság már, az internetnek köszönhetően, az egyedi pólók készítésének lehetősége szinte mindenkinek a rendelkezésére áll. Meg tudjuk tervezni online a pólót különböző programok segítségével, amit aztán a póló nyomtatással foglalkozó cég elkészít, majd ki is szállítja házhoz. Csak azért azonban, mert mindenki tud póló designt készíteni, nem jelenti azt, hogy az jó is lesz.

A design, felirat mérete

Nagyon könnyű túlzásokba esni, és akkora designt, képet, feliratot tervezni, ami a póló egyik felét teljesen lefedi. Ez elviekben jó ötletnek tűnhet, de általában nem jól szokott elsülni. A túl nagy kép túlzsúfolt lehet, így nem látható elsőre a póló mondanivalója. A másik eset pedig, ha túl kicsi a design, így nem olvasható a szöveg, nem kivehetők a motívumok rajta.

A design helye a pólón

Nem véletlenül vannak az átlagos pólókon is mellkason a motívumok, oda kell tervezni, elhelyezni saját designodat is. A póló hátoldalán már egyszerűbb a helyzet, a nagyobb elemek kerülhetnek a teljes hátra is akár, nem fognak rosszul mutatni.

A design minősége, felbontása

Általában a pólókra kép formátumot szoktak nyomtatni, de sokan nincsenek azzal tisztában, hogy ami elég nagy méretű a monitoron, nagyon kicsi lehet egy pólóra nyomtatva. Ilyenkor vagy egyáltalán nem lehet a designt a pólóra nyomtatni, vagy lehet, de a végeredmény nem lesz jó minőségű.

A színek helyes megválasztása

Először is, minél több színt használsz a designban, annál drágább lesz a póló nyomtatása. Másodszor pedig nem minden szín illik össze, így a kombinációkra is figyelni kell a tökéletes összhatás érdekében.