A népszerű edzői tanfolyamok bemutatása

A népszerű edzői tanfolyamok bemutatásaManapság egyre több olyan tanfolyam indul, amely az edzésekkel, a testépítéssel kapcsolatos. Bejegyzésünkben a Nemzetközi Sportedző Akadémia által kínált legnépszerűbb képzéseket mutatjuk be.

Személyi edzői tanfolyam

A személyi edzői munkakör az egyik legnépszerűbb foglalkozás a sport világában. A személyi edzők az egyik legszéleskörűbb munkavégzésre alkalmas foglalkozást jelenti. Az edzésterv készítésétől az edzések lebonyolításán át az étrendkészítésig szinte mindenre alkalmas egy személyi edző, amire ebben a témában szükség lehet.

Táplálkozási tanácsadó képzések

Az életmód és táplálkozás tanácsadó képzéseknek két fajtája van, az alap tanfolyam és az emelt szintű OKJ képzés. Az alap tanfolyam keretein belül az érdeklődők elsajátíthatják a legfontosabb ismereteket a tápanyagokról, valamint az edzésekkel kapcsolatos hatásukról.

Az emelt szintű tanfolyam célja, hogy a képzést elvégzők képesek legyenek a Fitnesz életmód és táplálkozás tanácsadó munkakör betöltésére, elvégzésére.

Fitness és fitnesz-wellness instruktori képzések

A fitnesz instruktor (teremedző) képzést elvégzők alkalmasak lesznek edzőtermek, fitnesz centrumok teremedzői feladatainak elvégzésére. A fitnesz-wellness instruktori képzés után fitnesz-aerobic órákat, csoportos foglalkozásokat lehet tartani kisebb csoportok, társaságok számára.

Thai-box és kick-box sportedzői képzések

A thai-box és kick-box sportedzői tanfolyamok a két népszerű küzdősport oktatására készítenek fel. Ezek a küzdősportok rengeteg ember által kedvelt edzéseknek számítanak, valamint az itt elsajátított elemek felhasználhatók egyéb gyakorlatokhoz is.